Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Krémová slepičí polévka
Zapečené těstoviny se špenátem a tofu
Pivní preclíky, housky, rohlíky
Bramborový koláč s tuňákem
Domácí kachní paštika
Vepřové závitky plněné sýrem
Kuřecí prsa obalované v chipsech
Polévka z vaječné jíšky
Rýžový salát / příloha
Pečená kuřecí křídla
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč