Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Krevety s pikantní omáčkou
Křupavý bůček
Široké nudle s kuřecím masem a nivou
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…
Americké čokoládové cookies
Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny
Tuňáková pomazánka s olivami
Vepřová omáčka s žampiony
Kachna s nádivkou - nejen velikonoční
Zapečené brambory s masem a smetanou
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake