Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Maková bábovka
Tvarohová bábovka IV.
Salát z červené řepy s hruškou
Studená cuketová polévka se dvěma…
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Brokolicovo-bramborové placičky
Kávovo-ořechová roláda
Banánový dortík
Kuřecí tandoori směs se zeleninou
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros