Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Opečené toasty s mozzarellou
Plněné ořechy IV.
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Kokosky ze Salka
Ledový salát s kořeněným kuřecím masem
Cuketové placičky (nejen) s vločkami
Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví
Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka /…
Kynutý koláč s tvarohem
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki