Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Jahodový patrový dort
Bábovka s tvarohovou náplní
Mazanec ze sušeného droždí
Těstoviny s brokolicovo-smetanovou…
Králičí stehna pečená velmi pomalu
Kávový zákusek - řezy
Banánové řezy s vanilkovým krémem
Báječný sněhovo-tvarohový řez s ovocem
Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…
Quiche s červenou řepou a sýrem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Pikantní pečený bůček
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros