Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Plněné langoše
Zapečená polenta se sýrem
Ředkvičkový salát s bramborem - lehký
Hovězí zázvorový guláš
Zapékané brambory s brokolicí a…
Čínské nudle s kuřecím masem III.
Bramborový salát s řepou
Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka…
Škvarkové pečivo - housky, šneci,…
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros