Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Kuře dušené na rajčatech a cibuli
Tuňáková pomazánka light
Hovězí polévka s masem - dietní
Buchta alá medovník
Špenátový závin se špenátem, slaninou…
Křenová pomazánka k tyčinkám
Zapečené toasty s česnekem a sýrem
Bramborovo-šunkový květák se sýrem
Večeře z jednoho plechu
Risotto se špenátem a bylinkami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…