Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Velmi jednoduchá a extrémně dobrá…
Vaječný koňak bez vajec od Lídy
Borůvkový (višňový) likér
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Kakaová buchta s polevou
Výborný kuřecí salát II.
Křehký dort s revení
"Párkrole" - párkové kremrole
Lehký vajíčkový salát s jogurtem
Rolovaná krkovice à la porchetta
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…