Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Těstoviny se žampiony
Kokosová bábovka III.
Mrkvový salát trochu jinak
Pečené plněné papriky
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
Jogurtový koláč (řez) s pudinkem
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Budapešťská pomazánka (nízkotučná)
Rybízový nepečený dort
Restované žampiony s bramborami a…
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest