Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Višňový šlehačkový dort
Žravé řezy
Rychlé punčové řezy
Hlávkový salát s vejci II.
Pudinková buchta rychlá a slabá
Sušenky bez vajec - snadno a rychle
Chlebová polévka se žampiony (hlívou)
Jahodová roláda II. - rychle a chutně
Smetanovo - čokoládový dort
"Pizza" z lilku
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami