Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Kuře v kari omáčce - rychlé
Nejlepší makovec
Anglické těstoviny se špenátem a sýrem
Brokolicová (květáková) roláda
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Skořicová buchta
Ananasovo-kokosová roláda "Piña…
Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…
Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)
Cuketové karbanátky (sekaná)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort