Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Olomoucká tvarohová pomazánka
Sýrová pomazánka s česnekem II.
Sojčí těstovinový salát
All exclusive s jahodami
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Krůtí guláš s těstovinami
Barevné pomazánky - Brokolicová
Bramborové placky (nejen) se zelím
Kremrole paní Čermákové
Cuketové karbanátky (sekaná)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort