Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Hovězí guláš se zeleninou
Bramborovo vajíčková pomazánka
Králík v zelenině s hořčicí
Vepřové plátky zapečené s cuketou
Brokolicovo-bramborové placičky
Sušená rajčata
Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných…
Uzenářský maxichleba s cibulovým…
Čočková polévka ze zbylé čočky II.
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort