Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Velikonoční mrkvový beránek
Cizrna na rajčatech
Plněné smažené brambory
Ajťácké Chilli con carne
Ryba z trouby: na zelenině a…
Rychlá uzeninová polévka s rýží
Kokosové řezy - krémové s polevou
Kuře pečené s jemnou nádivkou
Pikantní kuřecí srdíčka
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Meruňková marmeláda (džem)
Cukeťák z trouby
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou