Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Kynuté lívance mojí babičky
Dušené vepřové v zelí
Jednoduchá domácí paštika
Tvarohovo-ananasové řezy
Kuře smažené v pařížském těstíčku
Jahodovo - vanilkový tvaroh
Kotletky na třešních a bezinkovém…
Ledový salát s kořeněným kuřecím masem
Pudinkové řezy čtyř barev se…
Kuřecí miso polévka s nudlemi a…
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestková povidla
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Čokoládová buchta z cukety
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem