Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Smetanové kuřecí kousky s rýží
Houbové ragú
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…
Vepřové s žampionovo - sýrovou omáčkou
Přírodní plátek se sýrovou zeleninou …
Játra rychle a chutně
Rychlobublanina
Kuřecí prsíčka se žampiony
Kuřecí prsa na žampionech s rýží
Cuketové stripsy s parmazánem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí