Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Bramborové pusinky (1922)
Tvarohové kobližky
Mřížkový koláč s tvarohem
Jehněčí plec pečená
Chlebíčky s vejcem
Bílá polévka z hlívy ústřičné
Brambory (těstoviny) s fazolkami
Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Domácí plněná roláda z mletého masa
Marinované řecké kuře
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki