Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Omáčka z plísňového sýra
Šusky (opečené škubánky)
Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny
Plněné knedle ve vajíčku
Cuketa zapečená s paprikou a žampiony
"Paneláková" buchta
Holubce v bešamelu - plněné zelné…
Bramborový bochánek (mazanec)
Brokolicový koláč z listového těsta
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Meruňkové knedlíky - kynuté
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Chalupářské poháry
Buřty na pivě
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem