Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Křehký rebarborový koláč
Citronová (pomerančová) bábovka
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Dipy ke grilovanému masu - s kapary
Kuře (nejen) na zelí
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky
Hovězí na kari s česnekem
Pečený květák s kari
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestková povidla
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Čokoládová buchta z cukety
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem