Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Vepřová pečeně s kůrčičkou
Mrkvová oříšková bábovka
Bůčkové závitky se zelím
Tvarohový lehký koláč II.
Mrkvové lívanečky
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
Piškotová roláda s čerstvým ovocem
Volské oko v chlebu
Květáková polévka v chlebu
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestková povidla
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Cukeťák z trouby