Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Kuřecí řízky v listovém těstě
Slavnostní špenátová roláda s lososem
Sterilovaná paprika v nálevu s olejem
Avokádová pomazánka II.
Buchta z mléka
Zeleninové těstoviny - bezmasé
Laskonky dle časopisu F.O.O.D.
Banánový dortík
Polévka s uzenými žebry a kroupami
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí