Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Cuketa zapečená s Nivou
Aprílové řezy se zakysanou smetanou
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
Piña colada - koláč
Bramborovo-šunkový květák se sýrem
Čoko muffiny
Pečené smetanové řízky
Třešňové (višňové) muffiny / koláč
Srbské rizoto
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Rybízový koláč jako od babičky
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Zapečené brambory s masem a smetanou
Chalupářské poháry
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem