Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Domácí perník
Zapékané kysané zelí
Cuketovo - smetanová omáčka na fusilli
Šneci s anglickou slaninou a kořením
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Česneková pomazánka s řeckým jogurtem
Kapustová polévka s klobásou
Kuře na bramborách z remosky
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Srbské rizoto
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Rybízový koláč jako od babičky
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Zapečené brambory s masem a smetanou
Chalupářské poháry
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem