Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Babiččiny "Francky"
Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou
Drůbeží játra mojí mámy
Těstovinový salát s tuňákem IV.
Slaný řecký koláč
Angreštový pudink s černým rybízem
Smažený sýr v těstíčku
Špenátová polévka s krutony
Carrot cake (Mrkvový dort) s…
Cuketové stripsy s parmazánem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí