Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Listové řezy s krémem
Dušené vepřové na provensálském koření
Škvarky z domácí pekárny
Makové lívance
Česneková krkovička na houbách
Kořeněný patizon v těstíčku
Cuketové placičky s mozzarellou (tofu)
Jednoduchá vařená poleva
Křupavé vafle s avokádem, lososem a…
Cukety plněné mletým masem
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Rybízový koláč jako od babičky
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Rýžový nákyp s meruňkami
Zapečené brambory s masem a smetanou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem