Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Zelňačka s mletým masem
Smažené vepřové řízky na čínský způsob
Tvarohová štola s rozinkami
Cukrářská vánočka (mazanec)
Veganský banánový koláč
Jarní vývar s nudlemi a zeleninou
Uzené tofu na kari
Bramborovo-hrášková kaše
Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki