Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Pikantní žebírka na grilu
Zdravá dobrota z červené čočky a…
Vánoční jihočeský kuba
Bábovka olejová II.
Citronová roláda s tvarohovým krémem
Rýže se zelím a mletým masem
Těstoviny s tuňákem po boloňsku
Dýňová polévka s česnekem a krutony
Chléb pečený v kastrolu
Cuketové placky
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí