Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Závin z listového těsta se špenátem
Řízečky naruby
Palačinky s nutellou a čoko šlehačkou
Pomazánka z tresčích jater II.
Ajťácké Chilli con carne
Zapečená ryba s přílohou
Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná
Guláš s hlívou ústřičnou
Plněné kuřecí prsíčko listovým…
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestková povidla
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Čokoládová buchta z cukety
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem