Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Domácí uzený bůček, plec, ramínko,…
Poctivá zelňačka
Krabí tyčinky na kari s rýží
Nádivka do kuřete, kachny, husy a…
Nakládaný pivní Hermelín
Hovězí na mrkvi s rozmarýnem
Hovězí guláš s domácím Bavorským…
Špaldové sušenky bez cukru
Pohanka (nejen) se slaninou
Citronové těstoviny s hráškem a…
Znojemské okurky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rychlý borůvkový koláč
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…