Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Sekaná se sýrovou kůrčičkou
Kuře v kořenové zelenině
Kuřecí játra "ber nebo běž!"
Fazolky po staročesku
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…
Masovo-zeleninová rýže
Mexický předkrm Guacamole
Kakaová bábovka s čokoládovou polevou
Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a…
Marinované řecké kuře
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki