Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Vaječný koňak bez vajec od Lídy
Bramborové pyré s brokolicí
Vepřové s žampionovo - sýrovou omáčkou
Grilované obří krevety
"Piknik" medové kuličky - kokosové
Dort "Hlava koně"
Čínské nudle s kuřecím masem III.
Shepherd's pie (ovčákův koláč)
Krém z dýně hókaidó
Lečo s fazolemi a klobásou
Meruňkové knedlíky - kynuté
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Chalupářské poháry
Buřty na pivě
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem