Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Bramborové pagáče
Jablkový koláč se zakysanou smetanou
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…
Kuřecí směs s játry
Nakládaný králík se zakysanou…
Grilovaná tortilla s kuřecím masem a…
Tiramisu s jahodami a čokoládou
Kuřecí směs se zeleninou
Vepřová panenka plněná sušeným ovocem
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Voňavý sirup z bezinkových květů
Tartaletky s vanilkovým krémem a…
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Grilovaná zelenina s omáčkou…
Křehké galetky s rebarborou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou