Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Kotlety na houbách
Dědovy pikantní brambůrky
Cizrnová polévka s řapíkatým celerem
Těstoviny s brokolicí raz dva
Vepřové maso s paprikou a rajčaty
Vynikající kvasnicové knedlíčky do…
Zeleninový salát s cottage sýrem
Krůtí na smetaně
Pistáciové sušenky
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí