Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Prošívaná deka
Těstovinový salát s tofu
Smetanovo-nivová brokolice
Kuřecí noky do polévky
Pohanková dobrota (2 porce)
Citronová (pomerančová) bábovka
Hovězí kostky v pivním sosu s cibulkou
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
Kakaová bábovka s čokoládovou polevou
Srbské rizoto
Voňavý sirup z bezinkových květů
Jahodovo-rebarborový koláč
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Křehké galetky s rebarborou
Bramborový salát s koprem a slaninou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koláč z rebarbory
Pečená vepřová žebra se salsou verde…