Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem
Vepřová játra na smetaně
Nejrychlejší tvarohové kuličky
Rybízový koláč s kokosem
Kuřecí roláda s houbovou nádivkou
Zeleninový salát se sýrem
(nejen) Hořčicové řízky
Drobenkový koláč (řez, dort) s…
Proužky portobello ve strouhance
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí