Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Kynuté těsto - základní recept
Čokoládový dort
Tvarohové knedlíky
Kozí brada - novoroční zelňačka
Vyprošťovací česnečka
Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč
Babiččin perníkový koláč s kokosem
Zelňačka III.
Bramborové knedlíky sypané cibulovo…
Tortilla wrap s lilkem a halloumi
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort