Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Papriky plněné hermelínem
Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb
Kuřecí medailonky na kari s pórkem
Zeleninové kari
Mleté maso s houbami
Těstoviny zapečené s květákem a…
Cuketové plátky v pivním těstíčku
Čokoládový dort s broskvemi
Bleskové kuřecí kari s brokolicí
Srbské rizoto
Voňavý sirup z bezinkových květů
Jahodovo-rebarborový koláč
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Křehké galetky s rebarborou
Bramborový salát s koprem a slaninou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koláč z rebarbory
Pečená vepřová žebra se salsou verde…