Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Drožďová pomazánka - úplně jinak
Masarykovo cukroví
Domácí rohlíky plněné šunkou a sýrem
Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…
Bagely
Pravé řecké Pasticcio
Ovocný koláč se žmolenkou
(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Topinky s houbami a čedarem
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki