Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Tuňáková pomazánka
Cizrnová polévka s řapíkatým celerem
Losos na špenátové peřince
Kuřecí roláda s houbovou nádivkou
Levné a chutné cibulové brambory
Bezlepkový dort
Pribináček
Adžika rýže - zeleninové rizoto
Cibulová sladkokyselá omáčka /…
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros