Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Tvarohový koláč báby Havelkové
Slavnostní bramborová kaše
Smetanové kuřecí kousky s rýží
Hustá bramboračka
Donuty
Masové knedlíčky v rajské omáčce
Koláč s nemletým mákem, ovocem a…
Bábovka z červené řepy
Kuřecí kari se žampiony a zeleninou
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake