Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Pštrosí vejce II.
Drožďové knedlíčky do polévky
Špenátové halušky s krůtími kostkami…
Bomba na letní vedra
Salámová pomazánka III.
Kapustové karbanátky II
Vepřové kousky na paprice
Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky
Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…
Kořeněná rýže s tuňákem
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros