Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Kuře a la kachna II.
Česnekovo-sýrová krémová polévka
Ananasová podkova
Bílkový chlebíček II.
Bulharské řezy
Tvarohovo-vanilkový koláč s ovocem a…
Kapustové řízky (karbanátky) se sýrem
Koláč s hruškovým / jablečným…
Kýta v žampionové omáčce
Cuketové karbanátky (sekaná)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort