Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Studený pikantní bůček
Koláčky
Houskový knedlík
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
"Piknik" medové kuličky - kokosové
Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie
Slaný koláč z křehkého těsta (quiche)
Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky
Pečený čaj - hruškový
Ratatouille IV.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki