Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Cuketová polévka se salámem
Ořechové řezy naší babičky
Jižanské fazole s klobásou
Jednoduchá rajská polévka
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Celer z trouby
Bůčkový holandský řízek
"Párkrole" - párkové kremrole
Smažený bílý chřest
Špagety s kapustičkami, šunkou a…
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč