Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Pikantní fazole
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…
Výborný losos
Halušky podle Martinky
Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou
Housky (DUKAN)
Vláčné mrkvové taštičky
Cuketová bábovka s ovocem
Bábovka s rebarborou - hrníčková
Středomořská čočková polévka
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky