Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Kuře královny Kálí
Vaječná omeleta a la Brillat Savarin
Ovocné řezy z listového těsta
Polévka z hlívy ústřičné
Křehké jablkovo-tvarohové řezy
Báječné tuňákové placičky s ricottou
Bezlepkový smetanový dort s rybízem
Banánový koláč se smetanou
Jednoduché zeleninovo-uzeninové…
Mexický hrnec s rýží
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake