Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Jablečné řezy piškotové
Kokosky jako z cukrárny
Aprílové řezy se zakysanou smetanou
Slané copánky z listového těsta
Chřestový salát s bramborovou pizzou
Švejkův salát domácí
Jablečné žabí tlamičky se skořicí
Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené
Pečené kuřecí žaludky
Masové kuličky s pečenou dýní a…
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake