Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Jablkový mřížkový koláč
Nakládaný balkánský sýr III.
Špenátový závin se špenátem, slaninou…
Houbové rizoto se sýrem
Pizza z celozrnné mouky
Bramborové drbáky
Fazole z konzervy
Boží milosti F.O.O.D.
Krůtí pečeně
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake