Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a…
"Pravé" Baileys
Tartiflette - pochoutka ze Savojska
K - Nadívaná kuřecí stehna
Houskový knedlík
Kmínové přírodní maso - minutka
Základní těsto na pizzu
Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.
Hustá květáková polévka
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami