Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Filé zapečené se zakysanou smetanou
Křehký rebarborový koláč
Gulášová polévka II.
Zapečený bulgur
Nakládané sýry - směs
Pikantní špenátové rolky
Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví
Segedín s knedlíkem po našem
Rychlý mrkvový koláč s ovocem - vláčný
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami